Slideshow

Tilbakemeldinger fra våre kunder:

"Med en gang jeg så nettstedet ditt skjønte jeg at jeg ville ha et av dine magnetarmbånd! De er vakre, unike og morsomme. Jeg har aldri sett noe liknende. Jeg bærer mitt magnetarmbånd hele tiden og får masse komplimenter. En dag, etter å ha brukt armbåndet i cirka to måneder slo det meg at smertene og stivheten som jeg hadde hatt i hendene om morgenen simpelthen var borte.Og jeg hadde ikke hatt de i en tid allerede. Jeg hadde tatt Glucosamin og Chondroitin i over ett år men fortsatt var stivheten der. Så jeg tillegger denne effekten til armbåndet. Takk for at dere har gjort disse armbåndene tilgjengelige."

Ellen Solberg
 

"Jeg kjøpte armbåndet for å se om det ville hjelpe mot giktsmertene og hevelsen i min høyre tommelfinger. I løpet av de to ukene jeg har brukt det til nå har hevelsen gått ned betraktelig og jeg har nesten glemt at jeg hadde vondt i leddet. Magnetarmbåndet har definitivt hjulpet til å redusere smertene og hevelsen og jeg ser frem til å observere effekten over litt lengre tid"

Dag Ulstein

"Jeg venter spent på mitt nye magnetarmbånd, Jeg er fullt overbevist om den helbredende virkining deres magnetarmbånd har og vil definitivt anbefale dere til alle mine venner. Du har demonstrert at deres firma har en kundeservice som er helt enestående."

Geir Henning Eikeland

 

"Etter en operasjon i begge håndleddene har jeg pågående nerveproblemer som forsvinner nesten øyeblikkelig når jeg bruker magnetarmbåndet. Spesielt når jeg sover med armbåndet hjelper det mot hevelsene slik at smertene forsvinner."

Andre Haugland Jacobsen


"Jeg har kjøpt 4 av deres magnetarmbånd og elsker dem. Jeg bruker dem døgnet rundt. De har redusert smerte og hevelse i anklene mine. En av anklene mine har vært opphovnet i 2 år. Magnetene reduserte ødemet i løpet av 4 dager! ... Takk for et utmerket produkt-- ENDELIG noe som virkelig virker til en forandring!"

Miriam Eide
 

"Jeg kjente definitivt forskjellen når jeg var med eller uten armbåndet. Spesielt om natten med hensyn til ryggrelaterte smerter. Nå har smertene forsvunnet og jeg sover godt gjennom natten. Dette er 100% bedre enn å spise smertestillende tabletter."

Kjersti J. Landmark

"Takker så mye for dette produktet. Jeg har blitt fri den smertefulle tennisalbuen jeg hadde. Jeg har også merket at astmatiske symptomer jeg har hatt siden barndommen har blitt merkbart redusert slik at jeg har redusert medisinbruken min og blitt i stand til å føre et mer aktivt liv. "

Rolf Skøien

   


Hjem Slideshow
Modell# 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14